I de sidste par år har John Obi Mikel været glemt i Chelsea.

Når man tænker på Chelseas hold, er John Obi Mikel ikke en som man husker, selvom han har været hos Chelsea i 10 sæsoner, og får sin kamp nummer 350 næste gang han er med for The Blues. I Mikels tid på Stamford Bridge har han vundet Premier League titlen to gange, og både Champions League og Europa League.

Mange spillere ville nok have anmodet om at blive solgt eller lejet ud, men Mikel har altid bare ventet til det blev hans tur. Han har på det seneste fået chancen, og har udvist glæde og arbejdsvillighed.

Hiddink er hentet som en midlertidig løsning efter man fyrede Mourinho

Hiddink er hentet som en midlertidig løsning efter man fyrede Mourinho

Guus Hiddinks ankomst til Stamford Bridge er en kæmpe chance for John Obi Mikel. Nigerianeren var populær hos Hidding sidst de arbejdede sammen. Han startede inde i 16 af de 25 kampe som Chelsea spillede med Hiddink som træner i 2009.

Det startede godt ud for Mikel efter Hiddinks ankomst, han blev skiftet ind i starten af anden halvleg, og så var Mikel med i startopstillingen til den næste kamp.  Mikel har vist at han giver sig fuldt ud, og kæmper for at få lov at starte inde.

Mikel ønsker positionen på midtbanen sammen med serberen Nemanje Matic, men han har dog nogle konkurrenter, det er englænderen Ruben Loftus Cheek og brasilianeren Ramires. Guus Hiddink er en træner som godt kan lide erfaring, så derfor kunne der godt blive nogle kampe for Nigerianeren.  John Obi Mikel er ikke et ansigt som alle elsker, men Chelsea er i en krise og der kan Mikel blive en nøglespiller.