Her er en liste over de stjerner, der overraskende nok aldrig har spillet en professionel kamp i deres hjemland.

Ryan Giggs

 (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Han er født i Cardiff i Wales, men tilbragte hele sin karriere i Manchester United. Han kom til klubben som bare 14-årig og 26 år efter som 40-årig er han en af de klubbens største legender.

Giggs spillede faktisk som ungdomsspiller for Manchester City efter han forlod Wales. Han far var professionel rugby spiller.

Ivan Rakitic

 (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Rakitic er faktisk ikke født og vokset op i Kroatien, selvom han taler sproget og spillet for landsholdet. Han er vokset op i Schweiz og fik sin fodbolduddannelse i Basel. Her spillede han omkring 50 kampe mellem 2006 og 2007. Siden da røg han til tysk fodbold i Schalke og senere til Sevilla.

Nu spiller han for en af verdens største klubber uden nogensinde at have spillet fodbold i Kroatien .

Didier Drogba

Han blev født i Elfenbenskysten, men som fem-årig blev han sent til Frankrig af sine forældre. Her boede han hos sin onkel, der var professionel fodboldspiller. Det var da også her hans gloværdige karriere begyndte.

Han blev fast mand hos Le Mans som bare 20-årig og seks år efter var han topscorer for Chelsea, der købte ham fra Marseille.

Park Ji-sung

Park Ji Sung er fra Sydkorea, men allerede som ungdomsspiller blev han hentet til J-League i nabolandet Japan. Det var i år 2000.

Senere kom til han Kyoto Purple Sanga, hvor han gjorde sig interessant for hollandske PSV Eindhoven. Det blev senere til adskillige år i selveste Manchester United.

Antoine Griezmann

Photo by Acero/AlterPhotos/ABACAPRESS.COM

Der er masser af tid for Griezmann til at komme til at spille for en fransk klub en dag. VM-vinderen er dog glad i Spanien, hvor han har tilbragt hele sin karriere.

Han blev afvist som ung  af adskillige franske klubber og det betød han som bare 14-årig skiftede til Real Sociedad.