Der er uro i den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain, eller PSG, som den også bare kaldes. Holdets helt store stjerne, Neymar, skulle nemlig ikke være tilfreds med situationen i klubben, og derfor melder flere medier, at den brasilianske landsholdsstjerne kunne være på vej væk fra Ligue 1-klubben, der netop har kunnet fejre det franske mesterskab med hele 13 point ned til nummer 2; Monaco.

Robert Lewandowski betragtes efter flere sæsoner i Bayern München, som en af verdens bedste fodboldspillere, og det er ikke helt usandsynligt, at han kunne finde på at søge nye udlandske græsgangen inden støvlerne lægges på hylden. (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images).

Bayern Münchens angriber Robert Lewandowski meldes som erstatningen for Neymar, såfremt han skulle skifte til nye grægange. Det skriver det engelske medie Goal.com. Samme medie skriver dog også, at PSG ikke vil lade 26-årige Neymar gå uden kamp. For selvom hovedpersonen selv måske kunne finde på at tvinge sig til et skifte, så vil PSG forsøge at beholde ham for enhver pris – hvad dette indebærer er svært at sige, men det kunne måske have noget og gøre med penge, en mere fri rollen på banen osv.

Om klubben fortsat vil hente Lewandowski, hvis Neymar skifter arbejdsgiver, er uvist, men det er dog sikkert, at det bliver en hektisk sommer for PSG. Neymar har nemlig meldt sin interesse i at komme tilbage til La Liga – som han forlod i sommers. Han skiftede nemlig Barcelona ud med PSG og blev med overgangsssummen den dyreste fodboldspiller nogensinde med en pris på cirka 1,5 milliarder kroner.

Real Madrid skulle være klar til at modtage Neymar, selvom hans kontrakt med den franske hovedstadsklub først udløber i 2022 – såfremt han skifter, skal der altså betales en sum penge til PSG, så måske Neymar slår sin egen transferrekord…