Efter en middelmådig sæson i Premier League og en tidlig afgang fra Champions League, har det været svært at se Louis Van Gaal fortsætte som Manchester United manager efter den nuværende sæson. Men ifølge Goal.com har United-ledelsen også udset Van Gaal som manager i den kommende sæson.

Af: Thomas Burchardt

Van Gaal's ophold i Manchester United kunne ,eget vel blive længere end forventet  (Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Van Gaal’s ophold i Manchester United kunne ,eget vel blive længere end forventet (Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Louis Van Gaal har igennem flere pressemøder skulle afværge spørgsmål omkring hvorvidt hans karriere i Manchester lakkede mod enden. Rygterne der sendte portugiseren José Mourinho til United hjalp bestemt heller ikke Van Gaal’s seneste periode i klubben.

Men ifølge Goal.com har Ed Woodward og bestyrelsen fuld opbakning til Van Gaal. Som resultat af dette skulle Woodward og Van Gaal allerede være i fuld gang med planlægningen af sommerens transfervindue, som forberedelse til den kommende sæson med Van Gaal i spidsen.

José Mourinho har tidligere udtalt at han forventer at vende tilbage i managerrollen forud for den kommende sæson, men har endnu ikke løftet sløret for hvilken klub der får muligheden for at præsentere portugiseren som ny manager, han udtalte følgende i december til BT Sport:

“Ja, jeg har været heldig nok til at have en masse tilbud endda også gode tilbud, men jeg har besluttet mig for at afvente og se, ikke for at virke forstyrrende, bare afventende, læse nogle falske rygter, høre nogle flere falske rygter.

Sandheden er at jeg ønsker at vende tilbage, formentlig i juli, midt i juli, hvor den nye pre-season starter og jeg ønsker at være en del af det”

Mourinho’s arbejdsløshed har ikke været nem at håndtere for Louis Van Gaal, der igennem mange pressemøder har skulle lytte til rygterne om Mourinho som hans erstatning. Louis Van Gaal’s kontrakt med Manchester United udløber først i sommeren 2017.