Kyle Walker-Peters har skrevet under med sin klub Tottenham Hotspurs. En kontrakt, der vil holde ham i London indtil 2021. Det offentliggør Tottenham Hotspurs i dag, tirsdag. 

Den 21-årige kommende stjerne puttede sin signatur på en tre-årig kontrakt i august – bare dage efter han fik sin første hele kamp for London klubben i 2-0 sejren over Newcastle United i første runde af Premier League i denne sæson.

. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Englænderen er blevet belønnet for sit gode arbejde i klubben. Hans gode præstation i klubben dramatiske 5-4 sejr over Leicester City i søndags har gjort, at han forlænger sin kontrakt med et år og får en betydelig lønstigning. Han lavede nemlig to assists i kampen.

På samme måde som i kampen på St. James Park fik Walker-Peters prisen som den bedste man på banen – et meget stort kompliment til den 21-årige spiller.

 

Den unge landsholdsspiller hjalp nemlig også U20 landsholdet til at vinde VM i sommers, før han også fik kampe på U21-landsholdet.

Manager for Spurs har udtalt, at han er meget opsat på at beholde ham i klubben og gøre ham en del af klubbens førsteholdsplaner i næste sæson. Specielt efter hans to assists gør, at han er er på samme niveau mht at være involveret i mål som konkurrenten Serge Aurier, der kom til klubben fra PSG i sommers.

Den argentinske manager har vist, at han i denne sæson formår at udnytte den fulde bredde af sin trup. Spurs forventes nemlig også i næste sæson at være en del af Premier Leagues øverste top fire. Derfor er det nok ikke helt usandsynligt, at han får en del minutter i benene i næste sæson – også selvom han er tredje valg efter Serge Aurier og Kieran Trippier, der også har gjort det godt i denne sæson.