Leder du efter fede og anderledes fodboldgaver til børn og voksne? Og må det godt være en gave, der falder lige i modtagerens smag? Så kig med her på siden, hvor du finder en liste med gode ideer til fodboldgaver.

Uanset om fodboldgaven er til jul, fødselsdag eller en anden anledning, så skal den jo gerne bringe glæde og samtidig være anvendelig. Det er en smule nemmere at vælge den helt rette gave, hvis du kender gavemodtagerens yndlingshold. Så kan du nemlig finde gaver med holdets logo på.

Derudover er der de klassiske fodboldgaver, som du naturligvis også finder her på siden.

Læs videre, og find på idéer både til klassiske fodboldgaver og de mere sjove og små gaver. Se mange flere gaveideer på Gaveinspiration.

Gaver til fodboldtræningen

Fodboldtræning er en naturlig del af at være fodboldspiller. Næsten uanset hvilket niveau fodboldspilleren udøver sin sport på, så bruger han eller hun garanteret en del tid på træning.

Giv gaver, der gør træningen sjovere, og bliv populær hos den heldige modtager! Vil du hellere give fodboldgaver i form af fan-gaver, så hop videre til næste afsnit.

 • Fodbold. Den måske mest oplagte fodboldgave: En fodbold! Vær dog sikker på, at han eller hun rent faktisk mangler en fodbold. Ellers risikerer du, at gaven ikke falder i så god jord. Når nu det er en fodbold-gave kan du jo flotte dig og vælge en rigtig lækker bold i læder.
 • Pulsur eller sportsur. Et ur, der kan måle aktivitet og puls, er en af tidens populære gadgets. Uret giver fodboldspilleren mulighed for at forbedre sin kondition og sætte nye personlige mål. En perfekt fodbold-gave til en fodboldspiller der har konkurrencementalitet!
 • Træningstøj. Fodboldsko, -jakke eller -bukser. Der er masser af udstyr at vælge i mellem inden for træning! Find noget til enten sommer eller vinter, alt efter hvilken årstiden gaven skal gives. Så er der ingen grund til, at gavemodtageren ikke kan fortsætte den gode træning.
 • Målmandshandsker. En oplagt fodbold-gave til målmanden. Hvis gavemodtageren står på mål, så er et par nye målmandshandsker da lige sagen. Handskerne bliver slidt efterhånden, så du skal ikke være bange for, at han eller hun ikke kan bruge et ekstra par.

Fodboldgaver til den store fan

Kender du gavemodtagerens yndlingshold? Så er det gode nyheder! Nu bliver det nemlig endnu nemmere for dig at vælge den perfekte fodboldgave, der med garanti falder i god smag. Her finder du en liste med fan-gaver i alle prisklasser.

 • Halstørklæde med logo. Den heldige modtager vil elske at gå med sit flotte halstørklæde både til hverdag og til kampe. Fodboldhalstørklædet er en klassisk fodboldgave. Det kan hænges op derhjemme som pynt, når det ikke er i brug.
 • Fodboldtrøje. Fodboldtrøjen med yndlingsspillerens navn og nummer er vist enhver fodboldfans drøm! Hvis du ikke kender yndlingsspilleren, så kan du næsten ikke gå galt i byen med en Lionel Messi fodboldtrøje. Han spiller for FC Barcelona, og er en dygtig og ekstremt populær spiller.
 • Sengetøj med logo. Måske er denne fodboldgave mest egnet til teenageren. Et sengesæt med det bedste fodboldholds farver og logo vil nok falde i god smag. Så kan fodboldspilleren rigtig drømme sig væk til de store kampe!
 • Nøglering. En nøglering med logo er en god fodboldgave, hvis gaven ikke skal sprænge hele budgettet. Du kan garanteret nemt og hurtigt købe en passende nøglering eller nøglesnor et sted på nettet.

Gaver til en særlig anledning

Skal fodboldgaven gives til en helt særlig anledning? Eller er du bare i humør til at forkæle den heldige gavemodtager? Leder du efter en fodboldgave, der virkelig er noget specielt, så finder du her tre gode forslag.

 • Fifa spil til pc eller PlayStation. Det ultimative fodboldspil, der har taget verden med storm. I spillet kan du danne dit eget hold, lave strategier og meget mere. Selvom gavemodtageren dyrker fodbold i virkeligheden, så kan han eller hun nu dyrke sin interesse på et helt nyt niveau.
 • Billetter til fodboldkamp. Stemningen i Parken. Det vilde sus, der går gennem mængden, når bolden rammer nettet. En tur til fodboldkamp er den ultimative fodboldgave. En gave, som du også selv kan få glæde af, hvis du tager med til kampen.
 • Fodboldrejse. Hvis pengepungen har råderum til det, så kan du give en fodboldrejse i gave. Muligheden for at opleve yndlingsholdet på hjemmebane eller måske overvære årets kamp! Find inspiration til fodboldrejser ved at søge efter dem på nettet.