Liverpool havde en fantastisk sæson sidste år. Den håber de på at kunne gentage og nok også gøre bedre dette år. Til det har de brug for nye spillere. Og derfor er der nu gode nyheder for alle Liverpool fans. 

Det er nemlig nu blevet officielt, at klubben forlænger med den unge spiller Sheyi Ojo. Han forlænger sin kontrakt med Liverpool og skifter på et sæsonlangt lån til Ligue 1 klubben Stade Reims. Det betyder, at han skal spille hele næste sæson i den franske Ligue 1.

Liverpool har ikke afsløret længden af Ojos nye kontrakt, men de bekræfter bare, at han har sat sin signatur på en ny kontrakt.

Den 21 årige angriber ankom til Liverpools akademi fra Milton Keynes Dons i 20111. Han fik sin debut for Liverpool i 2016 i en FA kamp, der endte uafgjort mod Exeter. Han scorede i returkampen mod englænderne. Det er dog hans eneste mål i de 13 kampe han står noteret for for klubben.

Han har tidligere været udlånt til blandt andre Wigan, Wolverhampton og nu seneste Fulham. Her scorede han fire mål i 22 kampe i the Championship. Desværre var han ikke involveret i de kampe, der gjorde,at klubben rykkede op i den bedste engelske række i sommers.

Han har denne sommer været en del af Liverpool klubbens egen pre season opstart i USA. Her scorede han senest i kampen mod Manchester United der endte 4-1. Hans chancer på førsteholdet er dog begrænsede denne sæson, fordi Klopp og co. har hentet mange nye offensivprofiler denne sommer.

Udlejet til Frankrig

Reims som han er udlejet til i næste sæson vandt Ligue 2 i sidste sæson. Det betyder, at de spiller i de n bedste franske række Ligue 1 fra denne sæson af. De var senest en del af den bedste franske række for to år siden.

Denne sæson har de indtil videre seks point i tre kampe. Ojo kan få sin debut i dag mod Montpeiller.