Real Madrid er blevet gevaldigt booztet efter det er kommet frem, at to af klubbens nøglespillere er klar til at spille forud for dagens El Clasico opgør mod Barcelona. 

Det forlyder nemlig, at klubbens to spillere, Raphael Varane og Isco er klar til at starte fra start. Det skriver den spanske avis Marca.com.

Varane forlyder dog at være i enorm stor tvivl, efter han fik det svært i klubbens midtuge kamp i Champions League. Den franske landsholdsspiller har ikke trænet i torsdags, men gjorde altså det i går – nu kan han være i betragtning til at starte inde i sæsonens sidste El Clasico opgør.

 (Photo by Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images)

På samme måde med Isco. Han har lavet seks mål og seks assists i 28 kampe i denne sæson, men var ikke med i returkampen i semifinalen i Champions League mod Bayern München, eftersom han var blevet skadet i skulderen.

Den spanske spiller deltog i træningen i torsdags og i går, og nu overvejer Zidane altså om han kan starte med spilleren, der er blevet synonym med klubbens store succes i den anden halvdel af sæsonen.

Dani Carvajal forventes ligeledes at være ude grundet en skade i baglåret som han fik i første kamp mod Bayern München. Lucas Vasaquez, der for det meste spiller på kanten, kom ind i kampen mod tyskerne i anden halvleg for ham, mens Nacho kunne komme ind og blot spille sin syvende kamp fra start fra hovedstadsklubben i La Liga i denne sæson.

Barcelona har allerede sikret sig deres 25. La Liga titel. Dog har Real sagt, at de ikke vil give spillerne fra Barcelona den normale æresport, når en klub har vundet mesterskabet med stadig resterende kampe.

Real Madrid er lige nu hele 15 point efter Los Blaugrana, men en sejr på deres hjemmebane kan gøre den skade lidt mindre.