Den brasilianske landsholdsspiller har annonceret, at han forlænger med City. Det er gode nyheder eftersom de så har sikret sig en af verdens farligste angribere i verden i mange år fremover. 

Brasilianeren Gabriel Jesus har slået sin fremtid på Etihad Stadium fast. Han har nemlig annonceret, at han bliver på Pep Guardiolas mandskab indtil 2023. Klubben vil forlænge med ham efter han har imponeret i de 18 måneder han har været i klubben.

Han ankom til Premier League i januar 2017 og siden da har den brasilianske angriber lavet 24 mål i blot 53 kampe for klubben. Det er bare på 1,5 år.

“Jeg vil gerne takke fansene for deres velkomst og for hvordan de har behandlet mig.” slog han fast til klubbens hjemmeside.
“Jeg kan sige, at det har været min bedste beslutning i mit liv, at skifte til Manchester City. Fordi når jeg er her kan jeg forbedre mig selv og være professionel som person .”

Han fortsatte: “Jeg vil også gerne takke klubben for at være så organiseret og fokuseret siden jeg kom til klubben. Pep havde en meget vigtig rolle i min ankomst til City.  City er en stor klub, der hele tiden bliver større og større. Derfor vil jeg bare gerne takke for alt og jeg håber jeg kan fortsætte min form her i klubben. ” slog han fast.

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

Udfordrer til Aguero

Sportsdirektøren i klubben har sagt følgende: ” Gabriel er uden tvivl en af de bedste unge angribere i verden. Derfor er det et kæmpe boost, at han har indvilliget i at tilbringe mange år her fremover. ”

Han fortsatte: Der er så meget variation i spillet. Jeg ved, hvor meget Pep elsker at arbejde med ham og jeg ser meget frem til at kunne se hans udvikling på banen i de kommende år. ”

Jesus selv har spillet 22 kampe for Brasilien. Han var en af nøglespillerne denne sommer ved VM slutrunden i Rusland. Desværre formåede han ikke at score i fem kampe han spillede.

Selvom det var en dårlig sommer for ham og resten af brasilianerne, forventes han stadig at kunne udfordre Sergio Augero på 9’erpositionen i Manchester City.