Real Madrid har ikke haft det bedste efterår, siden i de sidste fejede al modstand af vejen og vandt alt, hvad de deltog i. Både La Liga og Champions League blev vundet, samtidig med deres evige rivaler fra Barcelona ikke formået at vinde andet end den spanske pokalturnering. 

AF KRISTIAN PARIS

Real Madrids superstjerne Gareth Bale ser ud til nu at vende tilbage for Los Blancos i næste uge. Og det kan betyde, at resultaterne endelig kan komme for spanierne, der bestemt ikke har haft en dans på røde roser i denne sæson.

Den walisiske kantspiller har været skadet i de sidste to måneder med adskillige små skader. Bale var først regnet til at vende tilbage i oktober efter han var kommet sig efter en lægskade. Men desværre løb han ind i en ny skade og en hofte skade blev tilføjet til hans skadeshistorik.

Men NU ser det dog ud til, at den 28-årige spiller er klar til at spille – i hvert fald i følge Zinedine Zidane – hvor man skal spille mod holdet Fuenlabrada fra den tredje bedste spanske række.

Gareth Bale fejrer sit hattrick hjemme på Bernabeu mod Deportivo La Coruna. [Denis Doyle/Getty Images]

Den spanske giganter vil bestemt kunne have brug for landsholdsspillerens tilbagekomst, efter han blev skadet i Champions Leagues kampen i September mod Dortmund.

Zidane har udtalt følgende til BBC inden pokalkampen i Copa del Rey:

– Ideen er, at han i morgen kan spille… det ser lovende ud i hvert fald. Som altid har han brug for nogle kampe, hvor han kan vende sig til rutinen igen.

– Bale missede den sidste runde af Wales’ slutrunde kvalifikation, som de ikke kom godt ud af. De formåede ikke at kvalificere sig VM, der bliver spillet i Rusland i sommeren 2018. Nu kan igen være tilbage og spille sammen med resten af trioen – Cristiano Ronaldo og Karim Benzema.

– Jeg vil meget gerne se Bale, Cristiano og Karim samme igen. Det er lang tid siden, og jeg glæder mig til at se dem spille.

Bale har scoret 70 mål i 159 kampe for Real, han har vundet Champions League trofæer og en La Liga titel.