Det britiske medie the Sun skriver, at Manchester Uniteds legendariske manager heldigvis er blevet udskrevet fra hospitalet i god behold.

Det kom som mere end et chok for de fleste, da det kom frem for nogle uger siden, at Manchester Uniteds vel nok største manager nogensinde, Sir Alex Ferguson, var blevet akut indlagt på hospitalet med en hjerneblødning.

Hele verden så med, håbede på det bedste, og sendte gode tanker til briten og hans familie. Og det gik. Heldigvis.

Nu kan de engelske medier nemlig berette om, at den nu 76-årige manager er blevet udskrevet af hospitalet Salford Royal Hospital i god behold.

(Photo by John Phillips/Getty Images for TechCrunch)

Manageren, der har vundet over 20 trofæer med de Røde Djævle blev syg i sidste uge – blot en uge efter han var i mediernes rampelys, da han skulle give eng ave til Arsene Wenger i hans sidste kamp for Arsenal, fordi han stopper i klubben – men nu er han altså frisk igen.

Mediet slår fast, at målet for Ferguson er at være tilbage blandt Uniteds fans og officials allerede fra begyndelsen af næste sæson. Nu har han lige sommeren at nyde og en VM-slutrunde at se.

Ferugsons søn, Darren, er manager for Doncaster Rovers og de mødte Wigan, da faderen var ved at blive opereret, og Darrens første ord efter operationen var udført skulle angiveligt have været et spørgsmål om, hvordan Doncaster kampen gik – de tabte desværre 1-0.

 

Det ser godt ud for Ferguson og hans familie og hvis vi lige tager et kort tilbageblik på hans bemærkelsesværdige historik som leder for klubben så har han deltaget i over 1500 kampe for klubben, hvoraf han har vundet 895 af dem – det har ført til 13 Premier League mesterskaber, fire FA Cups, fire League Cups og tre CL-triumfer.