Man Uniteds europæiske resultater de seneste år har været utilfredsstillende. Faktisk er det kun lykkedes de røde djævle at kvalificere sig direkte til Champions League i årene efter den succesfulde manager Sir Alex Ferguson stoppede som klubbens øverste chef. 

AF KRISTIAN PARIS 

Manchester Uniteds kaptajn Wayne Rooney har nu en chance for at returnere til Uniteds squad når klubben i morgen aften støder sammen med Anderlecht i anden halvdel af Europas League kvartfinalerne. Det sker, efter englænderen har været ude i de sidste fire kampe med en ankel skade.

 

Fitness problemer har kun tilladt Rooney at spille meget lidt siden han slog Sir Bobby Charltons målscoringsrekord i januar, men manager jose Mourinho håber, at den 31-årige landsholdspiller kan spille i morgen, og tilføre holdet noget ekstra. Det sker efter, at Rooney har deltaget i træningen i hele ugen.
FBL-ENG-PR-MAN UTD-WEST BROM

“Lige nu arbejder han hårdt og det giver pote i den anden ende. Han er erfaren og han kender til denne knock-out fase af turneringen rigtig godt. 

Det forklarer mourinho under onsdagens pressekonference forud for opgøret på Old Trafford i morgen aften.

“Hvis vi mangler et mål kan han hjælpe os. Hvis vi har behov for at beholdet et resultat, at holde på bolden og bevare kontrol over spillet ved at have possession, ja, så kan han hjælpe os.
Derfor håber alle, genoptræningen giver pote, og jeg vil med glæde udtage ham til morgendagens kampe. Jeg vil gerne have ham som en joker jeg kan spille i situationer.” 

FBL-ENG-LCUP-MAN UTD-SOUTHAMPTON

United har faktisk for første gang ikke løbet ind i endnu en skade siden søndagens vigtige sejr over rivalerne fra Chelsea. Dog er Juan Mata, Chris Smalling og Phil Jones stadig ude med skader.