Det er nu endelig blevet bekræftet, at Mike Phelan IKKE skal være teknisk direktør i klubben. I stedet bliver han assistent manager for De Røde Djævle.

Medierne har ellers på det seneste skrevet om, at englænderen meget vel kan blive klubbens nye tekniske direktør. Klubben er i hvert fald på jagt efter en.

I stedet har den aldrende træner skrevet under på en ny tre årig kontrakt med Manchester klubben.

“Jeg er ovenud lykkelig over at være tilbage i Manchester United som assistent manager. Klubben har været en kæmpe del af mit liv siden jeg kom hertil tilbage i 1989. Jeg er henrykt over at kunne blive ved med at have et forhold til klubben i min arbejds karriere.

(Photo by Ian MacNicol/Getty images)

“Siden jeg kom tilbage i december sidste år har jeg nydt at arbejde med Ole, Michael Carrick og de mange andre. Det indebærer for eksempel Kieran McKenna, Mark Dempsey og Emilio Alvarez. Vi er alle meget fokuserede på at gøre det bedre til næste sæson. ” slog den glade Phelan fast i et interview med BBC.

Solskjær tilføjede til forlængelsen af kontrakten: “Mike er en fantastisk person at have omkring sig i klubben. Han har været uvurderlig for mig siden december. Han kommer med masser af god erfaring og hans rolle i klubben er enestående. ” slog han fast.

“Han fortsatte: “Vi har et rigtigt godt hold af trænere og vi arbejder allerede hen mod planerne for næste sæson. Fremtiden er lys for os og for klubben. ”

Phelan er dog ikke ny i rollen som assistent manager. Det har han nemlig prøvet før. Under Sir Alex Ferguson var han nemlig netop assistent. Eller i hvert fald fra 2008 til 2013, hvor de vandt rigtig rigtig mange trofæer.

United ligger pt nummer seks i den bedste engelske række. Det er bestemt ikke godt nok og formentlig er det det Phelans største opgaver bliver at lave om på.