Af David Paris 

Arsenal kommer ikke til at sælge Alexis Sanchez og Mesut Özil i januar transfermarkedet, der om mindre end tre uger åbner. Det forsikrer Arsenal-træner Arsene Wenger fansene om. Det skriver det engelske medie The Telegraph.

Begge spillere har kontraktudløb med London-klubben til sommer og derfor kan klubber frit forhandle en fremtidig kontrakt med dem i januar måned. Såfremt de skriver under, skifter de til den pågældende klub efter sommerferien – gratis. Det betyder at Arsenal ikke får en krone for dem. Det bliver dog ikke tilfældet fortæller Arsenals træner Arsene Wenger.

Chilenske Alexis Sanchez er Wengers hele store stjerne. Hvis han skifter væk fra Emirates Stadium, kan klubben få svært ved at fastholde sin position som topklub i England. Det skriver flere engelske medier. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Han siger: “Jeg kan med sikkerhed sige. De bliver i klubben. Jeg kan altid analysere den enkelte spillers sag, men jeg vil overordnet sige, at ingen spillere forlader klubben når transfermarkedet åbner om lidt.”

En anden spiller, der har været rygtet væk, er den engelske midtbanespiller Jack Wilshere. Han har ikke været inde i klubben og siddet mange minutter på bænken. Kontrakt udløber også til sommer og det betyder, som sagt, at han ville kunne forhandle med andre klubber i januar måned. Flere medier har skrevet, at blandt andet Bournemouth, Everton og flere engelske Premier League-klubber skulle være interesseret i Wilshere.

Til Wilsheres præstationer i midtugen sagde træner Wenger følgende: “Jeg var imponeret. Det var en god kamp. Han var god hele kampen igennem og kæmpede hårdt og var tålmodig. Jeg skal have mig en snak med ham i december. Om hans fremtid. Selvfølgelig vil vi have at han skal være glad. Jeg betrager ham som en ægte Arsenal-mand og derfor vil vi ikke have han skifter væk. Men det skal være en aftale, der går begge veje.”