Manchester United har bestemt ikke haft de bedste par sæsoner de sidste par år. Det på trods af massive penge summer brugt på transfermarkedet år efter år. Se bare på verdensstjerne som Paul Pogba, Mkhitaryan, Martial, Juan Mata og ikke mindst Zlatan Ibrahimovic. 

AF KRISTIAN PARIS 

Der er gode nyheder for alle United fans forud for torsdagens Europa League semifinale mod Celta Vigo. Det forholder sig nemlig således, at mange af de store navne, der den seneste tid har været ude med skader, er på vej tilbage, og måske allerede vil være i kamp på torsdag.

Mourinho og co. har den seneste tid lidt under fraværet af verdens dyreste fodboldspiller, Paul Pogba, der desværre har været ude men muskelskade i de seneste to kampe.

Derudover ser det ud til at forsvarsspillerne Chris Smallin, Phil Jones og Eric Bailly er på vej tilbage fra deres skader.

Fraværet af de store stjerner har gjort, at Mourinho har været nødsaget til at bringe akademispillere som Scott McTominay og Axel Tuanzebe på bænken i de sidste par kampe.

Tilbagevendingen af førnævnte vil som sagt skubbe de unge talenter ud af udtagelsen til truppen.

FBL-ENG-PR-MAN UTD-SWANSEA

Eric Bailly har i denne sæson været en stor succes i klubben, og det var bestemt ikke gode nyheder, da han forlod banen efter en skade  i knæet. Han har også bare at vende tilbage, eftersom klubben betalte hele 300 millioner danske kroner for den ivorianske midterforsvarer.

Men selvom alle tre forsvarsspillere træner med i øjeblikket, er kampen i morgen måske en smule for tidligt for dem, og kamp aktivering vil måske få  skaderne til at springe op igen.

Hvem, der kommer til at spille det store opgør i torsdags er stadig uvist, og flyet til Spanien flyver senere i eftermiddag, hvorfor det ikke forventes at de tre førnævnte forsvarsspillere er med.