Liverpool har lige nu et af verdens bedste hold. Og noget tyder på, at mandskabets kvalitet også kommer til at være sikret i de næste mange år. I hvert fald hvis man snakker om højreback-positionen. For den unge landsholdsspiler Trent Alexander-Arnold har netop annonceret, at han har skrevet under på en ny fem-årig aftale med Merseyside-klubben. Det skriver Goal.om i dagens avis.

Kontrakforlængelsen kommer eftersigende efter en fremragende halvsæson for den kun 20-årige professionelle fodboldspiller, indtil videre. Han har holdt den rutinerede højre back, Nathaniel Clyne ude af holdet stort set det sidste år, og det er i sig selv en præstation af en, der først lige er kommet ud over teenage-årene. Derudover har han også fået debut på det engelske landshold og han scorede sit første landsholdsmål for England i en 3-0-sejr over USA tidligere på året. Samme mand har nu papir på en aftale med The Reds helt frem til 2024.

Alexander-Arnolds fem-årige aftale kommer  i forlængelse med den skotske landsholdsspiller Andy Robertson, der tidligere på ugen også valgte at forlænge med Liverpool i fem år. Så nu er begge backpositioner sikret i Premier League-klubben de næste mange år.

Dog døjer han i øjeblikket med en knæskade, som han pådrog sig mod Brighton i sidste spillerunde. Og derfor skal træner Jurgen Klopp til at tænke kreativt. Clyne er udlånt til Bournemouth og midterforsvareren Joe Gomez, der også nogen gange dækker højre back, er også skadet. Noget tyder dog på at altmuligmanden James Milner kommer til at spille højre back.

Der er dog ingen tvivl om at Trent Alexander-Arnold går en stor fremtid i møde. Og derfor er det klogt at Liverpool at skrive en fem-årig aftale. For så skal han købes fri af klubber ude fra. Og det kan blive en dyr omgang.