Annoncørbetalt indhold

Tager du jævnligt nogle lange køreture? Vil du gerne gøre din køretur lidt mere smooth? Så skal du investere i nogle smarte gadgets til din bil, som kan optimere din køretur. Det er ikke altid sjovt at sidde i mange timer bag rattet, men du kan gøre din køreoplevelse en hel del nemmere, hvis du investere i et disse opgraderinger til bilen. Læs med her.

Telefon holder til bilen

Det er slut med at fumle med mobilen i skødet, når du forsøger at følge med GPSen. Med en smart telefon holder til bil, så kan du få telefonen op i øjenhøjde, hvor du hele tiden kan se, hvad der foregår. Hvad skal man ellers gøre med sin telefon mens man køre bil? Få mobilen op i en holder, så har du en praktisk, holdbar og smart løsning til hele køreturen.

Kopholder med køle- og varmefunktion

Elsker du at nyde en varm kop kaffe eller måske en forfriskende sodavand, mens du køre bil? Drikkevare har det med at blive kedelig efter kort tid, fordi de enten mister deres varme eller kulde. Udstyr din bil med en ekstern kopholder, som har både en køle- og varmefunktion, så din drink altid kan holde sig frisk.

Trafikalarm

Vil du gerne undgå fartbøder? Så udstyr bilen med en lille trafikalarm, som kan informere dig om, hvornår den næste fotovogn ligger på skjul. En trafikalarm virker i real-tid og kan advare dig om fartkontroller, ulykker og meget mere forude.

Dufft diffuser til bilen

Vil du gerne have den der “nye bil lugt” hver eneste gang du sætter dig ind i bilen? Så skal du have en lækker duft diffuser til bilen. En gift diffuser er en luftfrisker til bilen, så du altid kan køre en tur med netop den duft, som du elsker allermest.

Opbevaringsboks

Selvom der nok allerede er kopholdere og et handskerum i din bil, så sidder man ofte med en masse ekstra i skødet, som man ikke ved, hvor man skal gøre af. Hvor lægger man lige telefonen, nøglerne og pungen, mens man køre bil? Det gør man naturligvis i en smart opbevaringsboks. En opbevaringsboks er en dejlig praktisk opfindelse, der passer perfekt mellem to forsæder, hvor man kan ligge sine notesbøger, kuglepenne, småpenge, telefon og meget andet.