Premier League, La Liga og Ligue 1 er alle repræsenterede på listen over de tre spillere, der kan vinde prisen som den mest talentfulde unge spiller i verden lige nu. Læs nedenfor, hvilke tre navne, der er tale om. 
Af David Paris 
De sidste tre navne for prisen og vinderen af titlen Golden Boy 2017 er blevet offentliggjort og vi kan, ifølge det engelske medie Goal.com, afsløre, at navne er Kylian Mbappe, Gabriel Jesus og Ousmane Dembele.

Listen har været større, men nu har man valgt at korte den ned til kun tre navne fra i alt 24 styks med blandt Manchester United-spilleren Marcus Rashford og Borussia Dortmund-offensiv-spilleren Christian Pulisic. Det skriver det italienske medie Tuttosport. Men nu er det altså Paris Saint-Germain-angriberen Mbappe, Manchester City målscorer Gabriel Jesus og sidst FC Barcelona-nyindkøbet Ousmane Dembele, der er de tre sidste kandidater for titler ‘Golden Boy 2017’.

Mbappe skiftede denne sommer til PSG, som klubben også bare bliver kaldt, efter en forrygende sæson hos rivalerne fra Monaco, hvor det blev til et fransk mesterskab og en kvarfinaleplads i verdens fineste klubturnering, Champions League. Han er dog kun udlejet til PSG og forventes at skifte permanent til klubben næste sæson.

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

Ousmane Dembele fik også ny arbejdsgiver i sommer, efter at FC Barcelona valgte at bruge nogle af sine mange Neymar-millioner på at hente fløjspilleren fra Borussia Dortmund til den catalanske storklub. Her indgår han i en trio med Lionel Messi og Luis Suarez og scorer mål på samlebånd.

Den trejde kandidat, Gabriel Jesus, spiller i verdens hårdeste liga. Premier League. Her har han, i en alder af 20 år, spillet sig til en fast mand på Pep Guardiolas Manchester City-mandskab der råder over stjerner som Sergio Aguero, Kevin De Bruyne og Raheem Sterling.  Han har indtil videre scoret seks mål i syv Premier League-kampe og holder lige nu stjerneangriberen Sergio Aguero fra at starte inde.

Vinderen vil blive offentliggjort den 23. oktober og kommer til at løfte pokalen efter sidste års vinder Renato Sanches, der spiller for Bayern München.