Serie A har netop offentliggjort, at AC Milkan kommer til at være uden deres bedste angriber Gonzalo Higuain det næste stykke tid. Det bekræfter klubben også på deres egen, officielle hjemmeside.

Søndag stod den nemlig på rival-opgør mellem Juventus og netop Higuains AC Milan. Og her løb ‘Dem Gamle Dame’ med sejren på 2-0 og dermed også de tre point. Og i den kamp fik den argentinske angriber simpelthen en hjerneblødning af største kaliber. To minutter efter Cristiano Ronaldos 2-0-scoringer efter 81 minutter, laver Higuain et frispark på en af Juve-spillerne.

Han får derefter gult kort, men bliver simpelthen så sur på dommeren, at han vælger at vise ham det røde kort. Herefter flipper stakkels Gonzalo Higuain fuldstændig ud og må nærmest tvinges af banen af egne holdkammerater og dommere. Hændelsen kan ses her:

At hans reaktion på det gule kort, der egentlig giver fin mening, er så voldsom kan have noget at gøre med, hvad der tidligere er sket i kampen. Den tidligere Real Madrid og Napoli-angriber har nemlig, i slutningen af første halvleg, brændt et straffespark. På et tidspunkt, hvor han ellers kunne have udlignet til 1-1.

Det røde kort har udløst en karantæne på to spilledage til angriberen.

Den 30-årige professionelle fodboldspiller, Gonzalo Higuain har undskyldt til fansene efter episoden. Han hævder, at hans følelser tog over. Han siger:

“Jeg synes at det unfair at jeg fik gult. Derfor brokkede jeg mig. Og det var så for voldsomt. Jeg vil gerne undskylde til klubben og fansene. Det er ikke nogen opførsel. Og det hører ingen steder hjemme. Vi er alle mennesker og laver fejl, men det sker ikke igen. Og så vil jeg godt prøve at garantere.