Den schweisiske landsholdspiller Granit Xhaka slår i et nyt interview tilbage på kritikkerne og siger, at de faktisk ikke ved noget som helst om det, de udtaler sig om. Granit Xhaka var en del af det Arsenal-mandskab, der torsdag spillede sig videre i Europa League efter en sikker 2-0-sejr over modstanderne fra AC Milan fra toppen af den bedste italienske række, Serie A.

Sejren kom efter en stime på fire nederlag i træk for London-klubben, der har været udsat for heftig kritik af medier, såvel som fans i den seneste tid. Specielt træner Arsene Wenger har været hængt ud og eksperter og tidligere spillere på Arsenal-holdet har udtalt, at de mener, at tiden er den rette for Wenger til at stoppe i Premier League-klubben, der også bliver kaldt The Gunners.

Målet er stadig top-fire, der giver direkte adgang til Champions League. Det er dog ikke helt så realistisk mere, men flere eksperter mener, at klubben kan redde sæsonen ved blandt andet at hente et trofæ i Europa League. Og det mål kom de så et skridt tættere på. 25-årige Granit Xhaka, der tidligere har spillet i Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach siger følgende om situationen i Arsenal:

“Der har været en hel masse snak om vores hold udefra. Kritikken er komme fra medierne, der ikke ved noget om den klub, som de kritiserer. De ser det kun ude fra og fra resultaternes side. De ved ikke, hvad der ligesom er inden i klubben, forståeligt nok.”

 

“Vi viste, hvad vi kunne i kampen mod AC Milan. Vildskab og en lyst til at vinde. Det er dejligt at se.”