Sæsonen er for Manchester Uniteds vedkommende slut på banen, men udenfor kridtstregerne skal der på kontorgangene leveres resultater. Transfermarkedet er en vigtig del af sommerens planer på Old Trafford, og nye profiler skal sikres til Ole Gunnar Solskjærs tropper.

Ole Gunnar Solskjær

Paris Saint-Germains Adrien Rabiot overvejer i øjeblikket et tilbud fra Manchester United, der angiveligt er favoritter til at hente den franske midtbanespiller på en fri transfer denne sommer. Det skriver catalanske Mundo Deportivo.

Ole Gunnar Solskjær er på udkig efter en eller flere centrale midtbanespillere denne sommer og er angiveligt blevet tildelt et enormt transferbudget.  Men Rabiot kan som bekendt skifte på en fri transfer per den 1. juli, så midtbanespilleren kan blive et røverkøb, selvom han uden tvivl forlanger en høj løn.

Det kan The Red Devils dog også tilbyde den 24-årige franskmand, og den engelske storklub skulle have tilbudt ham en særdeles lukrativ kontrakt, hvis han vælger skiftet til Old Trafford frem for en af de mange andre bejlere.

Barcelona har tidligere udvist interesse, ligesom adskillige af storklubberne i Premier League, men Manchester Uniteds største konkurrent skulle i øjeblikket være Real Betis.

Mundo Deportivo skriver dog, at situationen ser svær ud for La Liga-klubben, da de i øjeblikket forsøger at konkurrere med en række af Europas allerstørste klubhold.