Onsdag er der pokalbrag mellem OB og FC Midtjylland i Odense. Der er god grund til optimisme i Ådalen, for OB har ikke tabt i fem kampe.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Onsdag løber OB og FC Midtjylland ind i hinanden i DBU Pokalens 1/8-finale.

Fynboerne har hjemmebane til opgøret og kan efter weekendens uafgjorte kamp i ligaen mod Lyngby kigge tilbage på en formkurve, der fortæller, at de ikke har tabt i fem kampe i træk. Derfor er der god grund til optimisme forud for mødet med Superligaens førerhold i øjeblikket, FC Midtjylland.

FC Midtjylland er dog også inde i en rigtig god stime. De har nemlig vundet seks kampe i træk – og de er altid garant for mål. Derfor er der også stor respekt på Fyn for Ulvene.

– Der venter os en hård modstander, der virkelig er godt kørende. De har fået tur i den med deres nye system, så det bliver en svær kamp. De kommer altid med en masse power og fysik. På det seneste har de haft stor succes med at spille med deres to store angribere foran, og de har begge lavet en masse mål. Så vi skal være forberedte på deres power, fysik og en masse individuelle spillere, der er profiler i Alka Superligaen, siger Mathias Greve til OB’s hjemmeside.

Men respekten ændrer ikke på, at den unge midtbanespiller sagtens kan se sit hold levere en overraskelse og avancere sig til pokalens kvartfinaler.

– Selvfølgelig er FC Midtjylland dygtige, og de er rigtig gode for tiden. Til gengæld er vi også inde i en god periode i øjeblikket, og vi har hentet point i de fire seneste kampe. Derfor er der helt klart muligheder for, at vi kan slå dem ud, selvom de er godt kørende, og vi vil i hvert fald gøre alt, hvad vi kan, siger Mathias Greve.

DBU Pokal-kampen skydes i gang onsdag klokken 18.00 på Ewii Park.