Ifølge det engelske medie Goal.com så vil den meget ombejlede Atletico Madrid-spiller, Antonie Griezmann, fortælle offentligheden, hvor han spiller efter sommerferien, før sommerens VM-slutrunden løber af stablen med start 15. juni i Rusland.

Lige nu er det mest interessant skifte for den lynhurtige franskmand, en transfer til FC Barcelona, der ifølge flere medier, herunder The Telegraph, skulle være den klub, der i øjeblikket et tættest på at få Griezmann til at skrive under på en kontrakt.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Griezmann har virkelig i denne sæson gjort sig positivt bemærket, blandt andet var han hovedårsag til at Atletico Madrid med træner Diego Simeone i spidsen, kunne løfte Europa League-trofæet i finalen mod Marsielle. Han scorede nemlig to mål. Derudover har han også scoret masser af mål i La Liga, og på det franske landshold er han offensivt den farligste spiller.

Camp Nou ligner destinantionen for Griezmann efter sommerferien, men måske PSG eller Manchester City, med deres oliepenge, også kunne finde på at lokke den franske landsholdsspiller.

Hovedpersonen selv, siger følgende om hans egen fremtid:
“Ja, det vil blive afgjort før turneringen starter. Jeg har scoret 29 mål i alle turneringer og det vil fortsat forsøge at gøre uanset, hvor jeg kommer til at spille.”

Den tidligere Chelsea-spiller og nuværende holdkammerat til Griezmann, Diego Costa, fortæller følge om den 27-årige offensiv-spiller: “Han bruger lidt tid til at finde ud af, hvor han spille henne. Han tænker og måske så tvivler han stadig på sin beslutning. Det tager i hvert fald tid og det er bare det man må give ham. Nu må vi se hvad der sker og bare håbe for ham, at han tager den bedste beslutning. Det er i hvert fald trist, at han forlader klubben.”