Han er en ombejlet herre og alle de store europæiske klubber er ellevilde efter at få fingrene i den lille gæve franskmand. Fremtiden er dog altid usikker i Premier League, men i et interview med Spain’s TVE Telediario de La1 slår angriberen hans egen fremtid fast. Læs mere nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS 

Selveste Manchester United er nok den klub, der er blevet sat mest i forbindelse med den franske angrebstjerne. United har de seneste sæsoner handlet stort ind, og de har vist, at de i den grad ikke er bange for at bruge penge for at genopbygge deres ry og succes. Paul Pogba er blot det seneste eksempel.

United er ikke den eneste klub, som er interesseret i Atletico Madrids succesrige angriber. Både klubber som Chelsea og Manchester City er også blevet sat i forbindelse med ham.

Alligevel maner han de fleste rygter til jorden, ved at stå fast ved, at fremtiden ligger i Atletico, og at han ikke ser nogen grund til at skifte lige foreløbigt. Det bekræfter Spain’s TVE Telediario de La1.

 (Photo by Dave Winter/Icon Sport via Getty Images)

“Jeg bliver altid stillet det samme spørgsmål. Jeg er sgu ret træt af det, men som jeg altid siger, er jeg meget glad her i Madrid. Jeg har lært en masse i min tid her, og jeg har de bedste holdkammerater og en verdensklasse træner. Derfor ser jeg ingen grund til at skifte.” 

Han insisterede også på, at han forventer, at Atletico Madrids nuværende manager Diego Simeone, bliver i klubben, selvom han også er blevet rygtet væk. Både Inter og Arsenal synes intereserede i den karismatiske manager.

I øjeblikket er Atletico et lille stykke efter ligaens tophold, Real Madrid og Barcelona.

Barcelona indtager førstepladsen med 60 point, Real Madrid på andenpladsen med 59 point – dog en kamp i hånden – og Sevilla på tredjepladsen, efterfulgt af Atletico på fjerdepladsen.