Som regel er professionelle fodboldspillere luksus dyr, der lever ekstremt lukrative liv, ser hamrende godt ud, tjener kassen og scorer alle de flotte damer. Sådan er det bare ikke altid… se blot på disse 8 eksempler.

AF KRISTIAN PARIS

Jeremy Mathieu

FBL-ESP-BARCELONA-FRIENDLY-ICC-TRAINING

Jeremy Mathieu er et produkt af Barcelonas transferpolitik, der ofte indebærer spillerkøb af spillere, der faktisk bare ligner en lærervikar i folkeskolen.

Det er netop præcis sådan Mathieu ser ud, og han kunne ikke have mere fejlplaceret end han var i sine tre sæsoner i catalonien før han skiftede på en fri transfer.

2. Jonjo Shelvey

Newcastle United v Tottenham Hotspur - Premier League

Intet hår. Et dødeligt blik. En ond spiller. Mangel på fodbold egenskaber.

Der er mange der i tidens løb har draget paralleler mellem Jonjo Shelvey og Lord Voldemort, for Shelvey ligner i den grad ikke en fodboldspiller.

Jonjo har spillet i diverse engelske klubber som Liverpool, Swansea og seneste Newcastle som han rykkede op i Premier League med i sidste sæson.

Vi må håbe, at han spiller bedre fodbold end han ser ud…

3. Aaron Mooy

FBL-WC-2018-AUS-JPN

Aaron Mooy ligner i den grad heller ikke en fodboldspiller. Han ligner bare en ond mand.

Hans hår er ikke eksisterende, og det træk hjælper ham bestemt heller ikke med at blive kønnere.

Mooy er Australien og har i halvdelen af sin karriere spillet i hjemlandet. Men, hvad de færreste ved er, at han også har spillet for Manchester City og Huddersfield – der nu er i the Premier League.

4. Gabriel Obertan

Newcastle United's French midfielder Gab

Selv om nogle nok vil mene, at han ikke er en rigtig fodboldspiller, ligner Newcastles Gabriel Obertan i den grad heller ikke en, der skal spille Premier League næste sæson.

Obertans ansigt er bare virkelig ikke skabt til komme i hverken aviserne, TV’et eller de sociale medier, og de bliver spændende at se hvilke reaktioner hans udseende får på de sociale medier, når englænderne først rigtig får øjnene op for ham.

Brug piletasterne til at komme videre…