Ingen fodboldspiller holder helt op med at være fodboldspiller. I hvert ikke den tidligere Chelsea angriber Didier Drogba, der stadig er særdeles aktiv både på de offentlige medier, men også i pressen og offentligheden. 

AF KRISTIAN PARIS

Chelsea legende Didier Drogba har  – i sjov må det formodes – advaret Arsenal om, at han vil joine Chelsea, sin tidligere klub, på et lån, så han på den måde vil kunne vil kunne spille Chelseas FA Cup finale mod Arsenal i næste måned.

Advarslen kommer efter, at Drogba i sin tid i Premier League scorede hele 17  gange mod Arsenal. Og det i blot 17 kampe!! Derfor har afrikaneren bestemt sig for at fortsætte sin imponerende scoringstime mod London klubben… og så selvfølgelig også for at hjælpe Chelsea med at løfte det eftertragtede trofæ.

Drobga scorede 15 gange mod Arsenal i 15 Premier League kampe. Derudover scorede han sidste sommer også mod dem, da han spillede for MLS All-Star XI.

Begge klubber har bokket deres plads i FA Cup finalen. Chelsea vandt 4-2 over Tottenham i
lørdags og Arsenal vandt overraskende nok 2-1 over Manchester City i søndags.
Indtil videre er finale datoen sat til at være den 27 maj, hvilket altså er rigelig med til, at Drogba
kan komme tilbage til London klubben og hjælpe dem med at vinde trofæet.
Advarslen kom i form af et Twitter trofæ, da Arsenal og Man City kom ud i forlænget spilletid
efter 1-1 i den ordinære.

Drogba er en sand legende i Chelsea-sammenhæng. Han kom til Premier League for første gang i 2004, hvor han tilbragte de næste otte år. Her spillede han også over 200 liga kampe for klubben og lavede omtrent 100 mål.

Herefter var han nogle år væk for at spille i Kina og senere  Tyrkiet, for henholdvis Shenghai Shenhua og Galatasaray.