Vi kender det alle sammen. Vi er ved at skrive noget meget hurtigt, får ikke lige kigget beskeden igennem inden den er blevet sendt, og så har autocorrecten rettet noget ellers så uskyldigt til noget ikke så uskyldigt… her er de alle sammen. 

AF KRISTIAN PARIS

Kevin de Bruyne – Kevin de Britney

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Den tidligere Chelsea spiller har i den grad fundet sig selv efter at have været et smut i Bundesligaen. Nu er han tilbage i Premier League denne gang for Man City, og det har været i noget tid nu. Han er en af kandidater til årets spiller i Premier League, hvis altså ikke man kigger på hans autocorrect navn…de Britney…

Mohamed Salah – Massive Salad

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Med 35 mål i 39 kampe i sin debut sæson for Liverpool har kritikerne i den grad måtte æde sig selv. Han er den anden af kandidaterne til player of the year… men stadig… Massive Salad – det er lidt sjovt.

 Per Mertesacker – Per Meat Sack

Per Mertesackers karriere er på vej tilbage, men den 33-åriges autocorrect navn er noget som vi vil huske i lang tid. Det er dæleme sjovt…

Nemanja Matić – Nemanja Magic

Hvis du spørger en hvilken som helst Chelsea fan vil du sige, at det er en fejl, at Mourinho vil lov til at tage sin spiller med videre til Man United. Han har i den grad indtaget Old Trafford med stor stil, men mon ikke hans modstandere ville frygte ham lidt mindre, hvis de kendte hans autocorrect navn .

Diego Simeone – Diego Someone

Atletico Madrids chef manager, Diego Simeone har faktisk spillet over 100 landskampe for sit land, men vidste du at han også kaldes Diego Someone…ja hvem snakker vi lige om?

Der kan også nævnes : Naby Keita – Baby Keith, Thibaut Courtois – Thibaut Courteous, Bakary Sako – Bakery Sako