Man kan blive fodboldspiller på mange måder, og her har vi taget et kig på de bedst mærkværdige steder at begynde sin fodboldkarriere. 

AF KRISTIAN PARIS

Eric Dier

Crystal Palace v Tottenham Hotspur - Premier League

Nationalitet: England

Debut: Portugal

En fast spiller på landsholdet og det engelske landshold er 23-årige Eric Dier, der meget overraskende fik sin professionelle debut i Portugal for Sporting Cp. I 2012 brød han igennem på førsteholdet for to år efter at blive hentet af Tottenham for 40 millioner.

Yderst besynderligt

Paulinho

Kawasaki Frontale v Guangzhou Evergrande FC - AFC Champions League Group G

Nationalitet: Brasilien

Debut: Litauen

En stjerne fra Brasilien, der både spiller for landsholdet, men faktisk også har spillet for Tottenham i the Premier League. Lige nu er han dog på kontrakt i Kina med Guangzhou Evergrande.

Midtbanespillerens karriere startede meget langt væk hjemme fra, efter han tog beslutningen om at tage til FC Vilnius – en klub han spillede for i to år inden han tog tilbage til hjemlandet.

Mikel John Obi

FBL-ENG-PR-CHELSEA-EVERTON

Nationalitet: Nigeria

Debut: Norge

Begyndte at spille for Pepsi Football Academy Nigeria, blev han hentet af den norske klub Lyn, efter han imponerende til U17 VM.

Den defensive midtbanespiller tilbragte to år i Oslo, før han som 18 årig kom til Chelsea. Her tilbragte han over et årti, og nu spiller han altså i den kinesiske superliga.

Brad Friedel

Aston Villa v Newcastle United - Premier League

Nationalitet: United States 

Debut: Tyrkiet

Efter korte ophold i Newcastle og Brøndby, hvor han ikke formåede at imponere synderligt, kom den 23-årige keeper til Galatasaray i Tyrkiet.

Her fik han sin debut for siden at vende tilbage til USA hos Columbus Crew, for til sidst at tilbringe mange år i Premier League med Blackburn Rovers, Aston Villa og Tottenham Hotspurs.

Alle klubber, der spillede med i den øverste halvdel af ligaen.