Det er en lidt sjov historie som den britiske avis the Sun har afsløret om den engelske topscorer. Afsløringen kommer lige før klubben og Rooney tager  i mod Arsenal på hjemmebane – en kamp, der netop er slut. 

AF KRISTIAN PARIS

Vi må ikke håbe, at Rooney spiller FIFA som han spillede fodbold i dag. For så vinder han i hvert fald ikke mange kampe. Everton, Rooney og co. har netop tabt 5-1 på hjemmebane til Premier League kollegerne Arsenal, der kan gå glade og tilfredse fra Goodison Park.

Den britiske avis the Sun skriver nu, at når Rooney netop sætter sig i sofaen og tager et slag FIFA er det ofte under et dæknavn – og det er ikke et hvilket som helst et.

Den tidligere Manchester United spiller har nemlig valgt at benytte et af karaktererne fra Game of Thrones’ navn til at spille FIFA online.
Hvis du har fulgt med i serien, der produceret af Sky Atlantic ved, at Jon Snow spiller en af hovedrollerne. Rooney er angiveligt stor fan af hele serien, men i særdeleshed den lave bastard fra nord.

 

Foto: Mark Robinson/Getty Images

I følge avisen elsker Rooney, der er 31 år gammel, at spille FIFA, og det bedste han ved i spillet er at møde ukendte, tilfældige modstandere.

-Wayne elsker at spille FIFA mod gamle holdkammerater som fx Wes Brown. Men nogle gange spiller han også bare mod tilfældige fremmede. Han skjuler sin identitet ved at bruge et falsk navn, og det han har valgt er Jon Snow, fordi han elsker Game of Thrones, udtaler en kilde via the Sun.

Jon Snow, der bliver spillet af Kit Harrington bliver nok meget beæret over titlen, men faktisk har han selv afsløret, at han er stor fan af Rooney selv – og en endnu større fan af Manchester United som klub.