For fodboldfans er det er blevet den sørgelige tid på året, hvor Premier League sæsonen er slut. Alle de eftermiddage og aftener, som tidligere var fyldt med sindsoprivende kampe, føles pludselig meningsløse og helt tomme.

Af Frederik Andersen 

Men frygt ej. Der er mere fodbold på vej. Ikke at forglemme flere helt legitime grunde til ret faktisk at være glad, selvom Premier League sæsonen er ovre.

Her kommer ti gode grunde til at holde sig munter, til trods for at Premier League sæsonen er forbi.

10. ASTON VILLA FANS FÅR IKKE LÆNGERE ØDELAGT DERES WEEKEND AF AT SE PÅ DERES FORFÆRDELIGE HOLD

Lettet. Mon ikke det er ordet, som bedst beskriver den følelse, som alle Aston Villa fans må have indeni efter så skrækkelig dårlig en sæson.

Når diskussionen omhandler Aston Villa, går den på, om holdet er det værste, ikke bare i år, men i hele Premier League’s historie.

9. GUARDIOLA KAN ENDELIG “GØRE SIN TING” I MANCHESTER CITY

(Foto af Team 2 Sportphoto / ullstein bild / Getty Images)

(Foto af Team 2 Sportphoto / ullstein bild / Getty Images)

I flere år har det været enhver holdejers drøm at få fat på Guardiola. Nu har City endelig fået manden.

Siden februar, hvor Pep’s tiltræden blev offentliggjort, har City’s fromkurve kun været faldende.

City’s gennemsnitlige antal points pr. kamp i ligaen før og efter Guardiola blev annonceret som værende den nye manager er rimelig afslørende. City er gået fra 1,91 points pr. kamp inden annonceringen til 1,47 efter.

Forresten så er Guardiola’s gennemsnitlige antal points pr. kamp i løbet af karrieren 2,48 indtil videre. Så mon ikke Manchester City’s fans ser frem til, at han træder til.

8. DET LANGVARIGE FARVEL TIL BOLEYN GROUND ER ENDELIG OVRE

(Foto af Catherine Ivill / AMA / Getty Images)

(Foto af Catherine Ivill / AMA / Getty Images)

West Ham United også kaldet “The Hammers” spillede sin sidste kamp på deres berømte gamle stadion Boleyn Ground mod Manchester United. Et stadion hvor klubben har haft hjemme i hele 112 år.

Gennem hele sæsonen har man måtte lægge øre til, at kampen mod Manchester United jo bliver den sidste kamp NOGENSINDE på Boleyn Ground.

I længden blev det en smule trættende. Heldigivis er det ovre nu, og West Ham indtager sit nye hjem Olympic Stadium fra starten af næste sæson.

7. DET VILDESTE TRANSFERVINDUE NOGENSINDE ER LIGE RUNDT OM HJØRNET

Sommerens transfervindue bliver muligvis det vildeste nogensinde i England. 20 nyrige Premier League klubber er klar til at kæmpe om hver eneste bare halv gode fodboldspiller på markedet.

Derudover er adskillige af de klubber, som plejer at købe stort ind, under genopbygning, hvilket betyder, at de om nogen skal ud at bruge STORE penge.