Mohamed Salah har insisteret på, at han er sikker på, at han kan spille til sommerens VM-slutrunde til sommer, selvom flere medier har skrevet, at den egyptiske landsholdsspiller bliver nødt til at være på sidelinjen i en meget lang periode. 

Den 25-årige spiller blev nødt til at lade sig udskifte en halv time spiller i går i Liverpools Champions Leaguf finale opgør mod Real Madrid som de tabte 3-1 i Kiev efter han stødte sammen med Sergio Ramos, der åbenbart ramte ham ret hårdt.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Selvom han spillede under stor smerte i en periode under kampen kunne vinderen af den gyldne støvle i Premier League ikke fortsætte med at spille i sæsonens vel nok vigtigste kamp. En kamp, der måske kommer til at ødelægge hans chancer for at spille med til sommer til en endnu større fodboldfest: VM i Rusland.

“Det var en meget slem og hård aften, men jeg er en fighter. Selvom oddsene er i mod mig, er jeg sikker på, at jeg vil være der i Rusland, når det helegår løs, og gøre jer alle sammen stolte. ” skrev han på sin egen officielle Twitter konto efter nederlaget til spanierne, der nu har vundet Champions League for tredje gang nogensinde som den første klub nogensinde.

Det har været en sensationel sæson for Salah i denne sæson, og alle vil nok heller end gerne se den egyptiske troldmand trylle på græsset i Rusland ligesom han har gjort hele sæsonen i England. Måske han kan føre den første afrikanske nation til et bemærkelsesværdigt resultat til verdens største fodboldfest eller også skuffer han ligesom så mange andre har gjort før ham også?

Hvorom alting er første Salahs gode præstationer til, at Liverpool nåde CL-finalen og blev nummer fire i PL; 25 point efter City på første pladsen…