De fleste husker ham – en gang stod han på mål for Arsenal – så blev han solgt, og nu er han på vej tilbage i rampelyset. Mine damer og herrer, polakken Wojciech Szczesny .

AF KRISTIAN PARIS

Han er billig

Et marked med massevis af store transfers hvert år, glemmer man ofte de billige, men gode af dem. Szczesny, der kun koster lige knap 90 millioner vil i den grad være pengen værd, og så har han til og med heller ikke nogen stor pengesum at leve op til.

Dermed gør det ham også perfekt for Juventus, der ikke foretrækker, at købe de helt store stjerner for de helt store penge.

Han har vundet den gyldne handske

 (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Szczesny var ofte ret undervurderet i sin tid i Arsenal, ,hvor kontroversielle hændelser  – både  på og udenfor banen – overskyggede hans egentlige præstationer på banen.

I sæson 13/14 for Arsenal blev polakken tildelt den gyldne handske foran Chelseas Petr Cech.

Derudover har han bevist, at han både kan levere på topniveau i England OG Italien, og det gør ham ideel for storklubben Juventus.

Han er blevet moden

Szczesnys to hoved svagheder (hvis man kan kalde dem det) er indlæg, der kommer ind i feltet og så at holde sin kæft…kort sagt. Hans ophold i Roma i Serie A har angiveligt givet noget nyt til keeperen, der så småt er begyndt at tænke over det sidste.

Ofte udstråler han blot en rolig tilstedeværelse, men de fleste ved, at polakken gemmer på et meget stort temperament.

Med mindre og mindre chance for at komme ind i kontrovers både banen såvel som udenfor, gør blot, at han passer endnu bedre til at tage overfor Buffon.