Der er blevet fanget nogle billeder, af Pogba og Guardioal i samtale efter kampen mellem United og City. Nu fortæller Guardiola hvad han hviskede, til franskmanden efter kampen.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United var på besøg på Etihad Stadium, hvor de skulle spille mod rivalen Manchester City. Manchester City var foran med to mål, da der blev fløjtet til pause. I anden halveg vendte Manchester United det hele rundt, og endte med selv at sikre sig de tre point.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Mourinho har tydeligvis givet Manchester United en ordentlig opsang i pausen, da indstillingen var ændret fuldstændig til anden halveg. Specielt Paul Pogba kom i fokus, med hans to scoringer i det 53. minut og igen i det 55. minut. Så scorede Smalling til 2-3 i det 69. minut.

Efter kampen kom en hændelse med Pep Guardiola i fokus. Guardiola hviskede nemlig nogle ting i øret på Paul Pogba, og det hele blev fanget på tv-billederne og derfor går der mange historier om hvad der blev talt om.

Pep Guardiola udtaler ifølge Metro, at han blot ønskede Pogba tillykke med sejren og at det var det eneste der skete.

José Mourinho udtalte følgende til Sky Sports, efter kampen:

“Jeg ville ikke tabe til City, eftersom at nederlaget fra sidste sæson stadig er i mit hoved. Hvis de vandt, så ville de blive mestre nu, og for fansene ville det være ligesom døden. Jeg kunne ikke tillade at vi tabte til City, og de så kunne fejre et mesterskab, det kunne jeg ikke lade ske.

I pausen blev vi enige om vi ikke havde noget at tabe, og at vi var bagued med 2-0, men at vi bare skulle tilbage. Efter en anden halveg som denne, bliver vi nødt til at fortsætte på samme måde. Hvis vi spillede sådan hele tiden, ville vi være i toppen med City, og måske foran dem.”