Manchester Citys manager, Pep Guardiola, har afsløret, at klubben i øjeblikket arbejder på en kontrakt for playmakeren, Kevin de Bruyne. Den tidligere Barcelona-manager fortalte endvidere, at han ønsker at holde belgieren i klubben i så lang tid som muligt.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

De Bruynes sæson er begyndt noget spektakulært. I denne sæson har han spillet noget dybere på banen, end han gjorde i sidste sæson, og her han den 26-årige blomstret og for alvor modtaget ros for sine aktioner.

Hans rolle på holdet er blevet mere og mere vigtig, og det tyder på, at Guardiola er lun på, at holde spilleren i så lang tid i klubben som muligt – og det forstår man jo godt.

Foruden for Champions League-kampen mod Shakhtar Donetsk gjorde Pep status på skaderne – heriblandt positive nyheder omkring Ilkay Gündogan, der snart er tilbage igen.

-Vi vil forsøge at se, om Benjamin Mendy kan spille kampen, fortalte Guardiola, ifølge klubbens officielle Twitter-side.

-Ilkay Gündogan trænede med i går. Han spillede bare med bolden. Vincent Kompany er ikke klar.

Derefter tog han sig tid til at tale om de kommende modstandere fra Ukraine, hvor han indrømmede, at det ukrainske mandskab imponerer ham hver gang, han står overfor dem.

-Hver gang jeg møder Shakhtar, har jeg den samme følelse. Da jeg første gang mødte dem sagde jeg bare ‘wow’.

Citys åbningskamp i Champions League resulterede i en 4-0 sejr på udebane over hollandske Feyenoord, som havde Nicolai Jørgensen med fra start. The Citizens vil håbe på mere af den slags, når de møder ukrainerne tirsdag aften.