Pep Guardiola overtager tøjlerne på Etihad Stadium efter Manuel Pellegrini til sommer, og The Sun forventer at dette resulterer i store ændringer i den blå del af Manchester. Mange spillere heriblandt Yaya Toure og David Silva forventes ikke at fortsætte i den lyseblå trøje under Guardiola, og Guardiola skulle eftersigende have planer om at afsætte endnu en city-profil til sommer.

Af: Thomas Burchardt

Guardiola har store planer med Manchester City forud for næste sæson  (Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern)

Guardiola har store planer med Manchester City forud for næste sæson (Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern)

Det er nemlig forsvarsklippen Vincent Kompany der ifølge The Sun ikke er foretrukket af Pep Guardiola, og spanieren skulle have bedt City-bestyreren Txiki Begiristain om at transferliste profilen forud for næste sæson.

Guardiola er kendt for at benytte mere tekniske spillere i forsvaret, og ser derfor ikke Vincent Kompany som den rigtige styrmand for det ‘nye’ Manchester City forsvar. Derimod skulle Guardiola’s plan for at erstatte belgieren, være at forsøge at hente Athletic Bilbao stjernen Aymeric Laporte til Premier League.

Istedet for at beholde Vincent Kompany til at agere som reserve i forsvaret, vil den tidligere Bayern München og Barcelona træner have belgieren solgt for at undgå for mange kontroverser i omklædningsrummet.

Vincent Kompany der blev valgt til årets hold i Premier League i 2011, 2012 og 2014, har de seneste par sæsoner døjet meget med en skade i læggen. I denne sæson har forsvarsklippen kun spillet 13 ud af City’s 29 Premier League kampe.