Succes manageren, der i sommers overtog det varme managersæde i Man City er helt opsat på, at blive genforenet med en af tidligere spillere fra hans tid i Bayern München. 

AF KRISTIAN PARIS 

Guardiola kom i 2013 til Bayern München efter fire helt vanvittig succesrige fodboldår i hjemlandet Spanien som manager for Barcelona. Efter tre år i Bayern skiftede han det sydtyske ud med det lidt koldere midtengelsk, hvor han i sommers overtog chefrollen for Man City.

Guardiola har selvfølgelig også gjort handler det foregående transfervindue, men også i det netop overstående januartransfervindue. Her er det blandt andet blevet til underskrifter med spillere som John Stones, Gündogan, Nolito, Bravo og Gabriel Jesus.

Ja, Guardiola har et ry for at være meget glad for hente og udvikle unge spillere, for senere at bruge dem på førsteholdet. Heraf ses bare nytilkomne Gabriel Jesus, der dog lige er løbet ind i en skade.

Derfor er det heller ikke unaturligt, at den spanske manager ønsker at bygge videre på nogle af de talenter han selv har påbegyndt udviklingen af. Derfor er Guardiola også meget opsat på, at hente Bayern Münchens angrebstalent franske Kingsley Coman til den blå del af Manchester.

 (Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern )

Spanieren hentede tilbage i 2014 selv Coman til klubben på en lejeaftale fra italienske JUventus. Den lejeaftale har nu varet i to sæsoner, og angriberens talent udløber efter næste sæson.

Det lader bestemt flere klubber være interesserede, heriblandt City.

Der er heller ingen tvivl om, at når Coman skal vælge ny klub snarest, at Guardiolas klub bestemt vil være favorit, eftersom de to har godt øje til hinanden.

Coman kunne været en udmærket tilføjelse til Guardiolas allerede skrækindjagede offensiv i form af Aguero, Silva, de Bruyne osv.