Den spanske træner, Pep Guardiola har fortalt hans spillere i Manchester City, at de kan være tvunget til at stille med det meste af reserveholdet for næste lørdags opgør mod Manchester United. Årsagen er et hårdt pogram og et ønske om at være veludhvilede til Champions League-kampene mod Liverpool i samme uge.

Den tidligere Barcelona- og Bayern München-træner Pep Guardiola har styr på sine prioriteringer – hans valg ligger helt klart på at spille med de bedste spillere i begge Champions League-opgør mod Liverpool i denne uge, og næste uge. Det skriver det engelske medie Goal.com. Fordi kampene i ottendedelsfinalen ligger med en uges mellemrum, og fordi, der er en weekend-kamp mod Manchester United i Premier League, så kan Guardiola blive nødt til at prioritere kampene. Ingen af hans bedste spillere kan nemlig spille tre hele kampe på 10 dage dage.

 

Beslutningen om måske at stille med et svækket hold mod Manchester United i Premier League, for at spare spillere som David Silva, Sergio Aguero og Fernandinho, er i følge, Goal.com, blev fortalt til City-spillerne i dag.

Guardiola siger selv:

“Selvfølgelig ønsker vi at vinde mod Manchester United, men vi har tre kampe efter kampen før vi skal spille mod Liverpool. Derefter har vi kun yderligere tre dage før vi spiller igen – og de tre dage mød, hvor vi møder Liverpool igen. Det er få dage, hvor vi kan restituere os fuldt ud – noget, som ikke kan få os til at spille optimalt. “

“Vi bliver nødt til at bruge hele truppen og det betyder, at der måske kan komme til at spille nye spillere i nogen af kampene. Og spillere på nye og anderledes pladser. Det kommer til at ske, for vi prioriterer lige nu Champions League-kampene. Jeg er ked af det, men sådan er det. Jeg tror dog fortsat at vi kan give United kamp til stregen.”