Af Anders Lang Jensen

Senest hentede man i den blå del af Manchester Monacos unge Bernardo Silva som ny offensivprofil. Flere navne er angiveligt snart på vej ind ad døren igen.

Photo by TF-Images/Getty Images

Ifølge mediet Goal.com er Benficas unge målmand Ederson og netop Monacos ventreback Benjamin Mendy de næste to ansigter, der kommer ind som nye spillere inden længe i Manchester City.

Guardiola og co. er i dialog med begge spillere og angiveligt meget langt fremme i kontakten parterne imellem. Mediet melder, at det lige frem kan ende med, at handlerne offentliggøres i dag.

Photo by Visionhaus#GP/Corbis via Getty Images

Der skal spenderes mange penge på Etihad Stadium denne sommer. Den unge keeper, der er udset som afløser for det store flop Claudio Bravo, er Ederson. En pris på £35m nævnes. En pris der vil gøre Benfica-keeperen til verdens dyrest handlede målmand nogensinde.

Den 23-årige målmand har haft en forrygende sæson i den portugisiske storklub, og Pep Guardiola tror meget på keeperen, der i hans øjne passer perfekt til spillet med fødderne og stilen i engelsk fodbold.

Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images

AS Monaco og deres unge sprudlende mandskab har fået meget opmærksomhed og særligt den franske venstreback Benjamin Mendy. Den fysisk stærke back kan ifølge mediet meget vel være den næste spiller, der bliver præsenteret som ny Manchester City-spiller. En pris på £39m nævnes, og det er Guardiola også klar til at smide efter den franske landsholdsspiller.

Udover Mendy og Ederson kan engelske Kyle Walker hos Tottenham også være ny Man City-spiller inden længe. Den engelske højreback vil angiveligt væk fra London, og Guardiola øjner en handel med den lynhurtige Tottenham-back.