Manchester City, der i øjeblikket ligger nummer 1 i Premier League, formåede ikke at få Riyad Mahrez fra Leicester City til at skrive under på en kontrakt, men nu giver City-træner Pep Guardiola nogle hints om et muligt skifte for den algeriske landsholdspiller, når transfervinduet atter åbner til sommer. Det skriver de engelske medier The Telegraph og Goal.com.

Guardiola, der tidligere har træner Bayern München og Barcelona, skulle eftersigende være interesseret i at få fløjspilleren til Etihad Stadium – og eftersom det ikke lykkedes, så bliver næste mulighed for Manchester City for at tilknytte Leicester City-spilleren til sommer.

Mahrez, der har været i Leicester City-klubben siden 2014 har i de to sidste transfervinduer været, angiveligt, enormt tæt på at skifte væk fra danskerklubben, der blandt andet har landsholdsmålmand Kasper Schmeichel på lønningslisten. Ifølge flere medier skulle hovedpersonen også selv have givet udtryk for et ønske om at forlade King Power Stadium, men en ny kontrakt med en anden klub, er det altså ikke blevet til endnu.

Mahrez blev årets spiller i 2016, men er ikke skiftet væk fra Leicester endnu… (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Den 26-årige kantspiller, der fik sit gennembrud, da Leicester City vandt mesterskabet i 2015, har blandt andet været rygtet til Real Madrid, Juventus og Liverpool.

Ifølge Sky Sports skulle Guardiola udtalt følgende om Mahrez-handelen, der som bekendt ikke blev en realitet: “Han er en Leicester-spiller. Alle ved, at vi hjertens gerne vil have ham til klubben, men vi har ikke råd. Vi har ikke råd til at betale den sum, som Leicester City vil have. Det er sådan det er.”

“Vi prøvede i sommers, men de lukkede døren i Leicester og nu var lykken heller ikke med os i dette tranfervindue. Det lykkedes at få Aymeric Laporte til klubben, men med nogle andre, blandt andet Mahrez, lykkedes det ikke. Vi er nødt til at se, hvad der sker til sommer. Måske. “