Manchester Citys nuværende træner Manuel Pellegrini fortæller, at grunden til klubbens dårlige resultater det seneste stykke tid, er offentliggørelse af Guardiola som ny træner efter sommerferien. 

Af David Paris 

Manuel Pellegrini, der lige nu er cheftræner for Manchester City fortæller til det engelske medie Goal.com, at han har fundet årsagen til at klubben fra den blå del af Manchester, formentlig ikke vinder Premier League-titlen i år.

Manchester City bekræftede i februar, at den nye træner fra næste sæson ville komme til at hedde Pep Guardiola, der tidligere har trænet både Barcelona og Bayern München. Netop denne offentliggørelse er, ifølge Pellegrini, årsagen til nederlagene til blandet andet Leicester City og Tottenham i præcis samme periode.

WEST BROMWICH, ENGLAND - AUGUST 10: Manuel Pellegrini manager of Manchester City reacts before the Barclays Premier League match between West Bromwich Albion and Manchester City at The Hawthorns  on August 10, 2015 in West Bromwich, England.  (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

Pellegrini udtalte følgende: “Jeg er frustreret, fordi det aldrig var forventet at tabe disse kampe på hjemmebane mod Leicester og Tottenham. Men der er en masse grunde til, hvorfor disse ting skete og det er derfor irriterende.

“I starten februar var der nyheder om ændringen af træneren, og omkring spillere, der ikke vil fortsætte her næste sæson, om en masse ting, der er involverede alle spillerne.

“Det er ikke let for spillerne, når du læser alle mulige ting i aviserne, som sker i næste sæson. Alle spillerne, der skifter klub og alle de spillere som bliver. Det er ikke let for spillerne at fokusere på dem selv.”

Læs også: Hylende morsom top 10: Peles fejlslagne forudsigelser

Læs også: Avis: Manchester City er i forhandlinger med Dortmund-stjerne