Guardiola jagter lige nu Premier League trofæet som de desperat kæmper med Liverpool om. Men faktisk kan han om ikke så længe få en af sine gamle spillere tilbage – altså et gensyn.

Det drejer sig om Paris Saint Germain spilleren Dani Alves. Han bliver i øjeblikket kædet sammen med en genforening med Pep Guardiola før han går på pension.

De to var meget sammen i Barcelona. Her vandt de adskillige trofæer. Guardiola var en af hovedartikterne bag Barcelonas store succes. Men faktisk var han også den der hentede Dani Alves og efterfølgende troede på ham. På den måde blev han en af de bedste backs i verden. Sammen vandt de hele tre La Liga titler og to Champions League finaler.

(Photo by Duane Burleson/Getty Images)

Da Guardiola kom til Manchester City i 2016 gjorde han Dani Alves, der dengang var i Juventus, til hans førsteprioritet. Desværre tabte han den kamp til Paris Saint Germain, hvor brasilianeren er lige nu.

Alves en legende

Alves’ kontrakt med Ligue 1 giganterne udløber denne sommer. Dog går rygterne på, at han selv gerne vil vende tilbage til sit hjemland Brasilien. Her venter barndomsklubben Flamengo, der er meget interesseret i den 35-årige landsholdsspiller.

Andre rygter går på, at han tager et sidste år med sin mentor og coach Guardiola i Manchester City. Et meget plausibelt valg   – det er der nemlig flere andre fallerede stjerner der har gjort på det seneste.

Det kunne også være godt for Guardiola, der eftersigende er opsat på at forbedre sit forsvar. Begge parter er dog klar over, at det bliver et kort visit, fordi Alves har den alder han har. Faktisk forholder det sig sådan, at han har vundet hele 38 trofæer i sin 20 år gamle karriere. Det er altså ret imponerende uanset, hvem man er.

Men måske han bliver fristet til at komme til Premier League. Måske i sær hvis Guardiola og resten af City formår at vinde ligaen i år?