Manchester City-træneren Pep Guardiola, holder fast i hans påstand om at Manchester United, sagtens kan være med i mesterskabsduellen, i toppen af Premier League-tabellen.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City-træneren Pep Guardiola, mener at Manchester United er et hold, som kommer til at kæmpe med om Premier League-titlen. Jose Mourinhos mandskab er ni point efter Chelsea, på førstepladsen efter 12 Premier League-runder.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Pep Guardiola holder fast i hans påstand, med at Manchester United nok skal ende i toppen af Premier League-tabellen. De fleste der har tippet, på en vinder i Premier League-sæsonen 2016-2017, mener at det bliver Chelsea, Liverpool eller Manchester City.

Pep Guardiola udtaler følgende til Manchester Evening News:

“Før jeg kom til City, vidste jeg at der altid er flere hold som kan vinde titlen, og at der altid er hård kamp om trofæet. Jeg tror at afgørelsen kommer i løbet af de sidste 8-10 Premier League-kampe. Det vigtigste, er at være der til tiden, så man ikke hænger bagefter fordi så har man allerede tabt.

Flere af de store hold i Premier League, skal spille Champions League imens United skal spille Europa League, og derfor kan United have en ekstra lille chance. Det er altid svært at stille i stærkeste opstilling efter Champions League-kampe, fordi man rejser så langt nogen gange, og så er det ikke kun slid på fysikken, men også psyken.”

Det bliver spændende og følge Premier League-tabellen, og samtidig se hvilke af de to Manchester-klubber som ender på den bedste placering.

Læs også: Klopp udlover plads i staben til Liverpool-legende