Foto: David Ramos/Getty Images

Foto: David Ramos/Getty Images

Det er ikke længe siden, at Manchester City og træner, Pep Guardiola, var på målmandsrov hos F.C. Barcelona, hvor man investerede i den chilenske landsholdsmålmand, Claudio Bravo.

Af Emil Plovgaard

Bravo har dog ikke imponeret synderligt indtil videre, og derfor er Guardiola og co. på jagt efter en ny målmand. Endnu engang skal han findes i Spanien.

Bravo blev i sin tid hentet til klubben, fordi den spanske træner ikke var imponeret over Joe Harts evner. Han er imidlertid heller ikke blevet imponeret over Bravos emner som manden mellem stængerne.

Derfor har Guardiola angiveligt fundet sig en ny målmand, der skal vogte Manchester Citys bur de næste kommende sæsoner.

Guardiola har været et smut forbi Spanien, hvor han har fået øjnene op for Real Sociedads 24-årige argentinske målmand, Geronimo Rulli, som han er meget interesseret i at få hentet til klubben så hurtigt som muligt.

I dag optræder han som skrevet for Real Sociedad, men han har faktisk været et smut forbi Manchester City, hvor han blev købt ind i sommers, hvorfra han dog blev solgt for en sum af 40 millioner kroner til netop Real Sociedad.

Men i kontrakten står der, at Manchester City kan hente målmanden tilbage, hvis de lyster, da der er indgået en tilbagekøbsklausul for en angivet sum, der endnu er uvist.