Manchester City ligger i øjeblikket nummer 1 i Premier League, men selvom det ved første øjekast, er en god ting, så er det ifølge træner Pep Guardiola, langt fra optimalt. Man kan nemlig altid blive bedre… Læs hvad han mener med dette, længere nede i artiklen. 
Af David Paris 
Det har været landskampspause. Vi har fundet ud af, hvilke hold, der skal med til VM i Rusland næste sommer og hvilke nationer, der trak nitten og i stedet må se den store slutrunde fra tribunerne eller fra sofaen. Det betyder også, at der i den kommende weekend, står klubfodbold på programmet og med det, mener vi selvfølgelig Premier League. Her ligger Manchester City i front – otte point ned til nummer to. Men det er ikke godt nok. I hvert fald, hvis man spørger City-træner Pep Guardiola.

 

Pep Guardiola, der tidligere har trænet Barcelona og Bayern München, udlægger selv, at mener, at City-mandskabet forsat kan blive bedre, selvom han også forsikrer os om, at mandskabet resultater den sidste måned, simpelthen bare har været perfekte.

Klubben fra en blå del af Manchester har scoret imponerende 38 mål i 11 kampe indtil videre i denne sæson, ligesom resultaterne i Champions League også har været fantastiske. De er videre til knockout-fasen.

Manchester City ses her. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Frontmændene har været Kevin De Bruyne, Leroy sane, Raheem Sterling, David Silva og Gabriel Jesus, hvem der primært er årsag til klubben otte point ned til de nærmeste forfølgere fra Manchester United og Tottenham, på henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Selvom fortæller hovedpersonen selv, Guardiola, følgende: “Hvad du er nødt til at forstå, er at man altid kan blive bedre i fodbold. Okay, hvis du kigger på stillingen er alt perfekt, men analyserer du spillet på banen, så kan vi blive endnu bedre. Bare vent to eller tre måneder.”