Man må sige, at Manchester City går ind til aftenens Champions League-kamp som kæmpe favoritter, men Guardiola er ikke bleg for at rose vores danske-landsholds-angriber under gårsdagens pressemøde. 

Pep Guardiola er meget rosende over for Feyenoord og deres spillere og specielt Nicolai Jørgensen, El Ahmadi og Vilhena bliver nævnt som nogle af dem, City-spillerne skal holde ekstra godt øje med.

MANCHESTER, ENGLAND – OCTOBER 26: Manager Pep Guardiola of Manchester City watches from the touchline the EFL Cup Fourth Round match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford on October 26, 2016 in Manchester, England. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

“Hvem der er den bedste spiller i Feyenoord? Jørgensen er en topangriber. De spiller meget op på ham, så han kan holde fast i bolden. El Ahmadi er en spiller med mange kvaliteter. Vilhena er en god spiller. Som altid i Holland har kantspillerne gode en mod en-kvaliteter. Det er et godt hold. Feyenoord har mange gode spillere på holdet. Det er svært at sige, hvem der er den bedste”, udtalte Pep Guardiola på pressemødet ifølge Tipsbladet.

Nicolai Jørgensen hjalp i sidste sæson Feyenoord til mesterskabet i den hollandske-liga med hele 21 mål og blev dermed også den mest scorende spiller i ligaen i sidste sæson. Udover, at han scorede rigtig mange mål, så blev han også nummer to på assist-listen, hvor han lavede hele 11 af slagsen.

Om danskeren kan fortsætte den fine form for Feyenoord i denne sæson, vides ikke endnu, men hvis han fortsætter sådan, så stor der nok en del storklubber og banker på døren næste sommer.