Transfervinduet er godt nok lukket, men det betyder ikke, at vi ikke kan få rygter og historier om eventuelle skifte eller fremtidige skifte. Denne gang kommer det til at handle om Arsenal-spilleren Alexis Sanchez, der i flere omgange var rygtet væk fra klubben. City var interessede og flere aviser skrev, at de var klar på at lade Raheem Sterling skifte den anden vej. Det er dog ikke helt sandt i følge træner Pep Guardiola.

Af David Paris 

Den spanske Manchester City-træner Pep Guardiola har til den engelske avis The Telegraph udtalt, at han ikke kan se bort fra et eventuelt januar-skifte for Arsenals stjernefrø Alexis Sanchez. Samtidig aviser han dog, at man kunne lade Raheem Sterling forlade klubben den modsatte vej. Så meget er Sanchez nemlig ikke værd, siger han.

 

Den blå del af Manchester, eller Manchester City, som klubben også kaldes forsøgte sig med et bud på 490 millioner kroner på Alexis Sanchez, da der var cirka 24 timer tilbage af transfermarkedet. Buddet kom som en reaktion på Arsenal-manager Arsene Wengers forsøg på at lokke klubben til at bytte Sterling for Sanchez. Grunden til den franske managers frække tilbud var, at man kort forinden i Arsenal-lejren måtte lade sig acceptere, at kantspilleren Thomas Lemar fra Monaco ikke vil skifte til Emirates Stadium.

Guardiola fortæller: “Vi var interesserede i ham Sanchez, men i sidste ende besluttede Arsenal ikke at sælge. Arsenal ønskede at bytte med Raheem. De talte til mig, og jeg sagde ingen chance, nul chance, ikke engang en chance for at vi vil bytte. Vi vil se. Måske byder vi på ham i januar. Jeg ved ikke, hvad der vil ske om vinteren. Han er en Arsenal-spiller lige nu.”

Som en side bemærkning kan de nævnes, at Guardiola netop har udtalt, at anfører og midterforsvarer Vincent Kompany med stor sandsynlighed kommer til at misse weekendens brag mod Liverpool.