Kan den spanske Swansea-angriber Fernando Llorente forstærke Manchester City-holdet. Eller ender Llorente som landsmanden Negredo, såfremt han skifter til Manchester-klubben.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det spanske medie Don Balon, vil Manchester City-træneren Pep Guardiola forsøge at hente Swansea-profil til Etihad Stadium. Der er tale om Fernando Llorente, og den spanske angriber er tidligere rygtet til Chelsea, men nu melder Manchester City sig ind i kampen.

(Photo by Paul Jenkins/Action Plus via Getty Images)

Det spanske medie har ikke så mange begrundelser, som understreger hvorfor Guardiola vil hente den 32-årige spanske angriber til Manchester. Den spanske angriber har i 25 Premier League-kampe scoret 11 mål.

Kan den 32-årige angriber forstærke Manchester City?

Mediet Don Balon kan ikke sætte tal på en pris, som de forventer Fernando Llorente vil koste. Dog skriver de at de ikke helt forstår transferen, grundet at Llorente er oppe i årene, men omvendt kan man sige at spanieren i gennemsnit scorer i hver anden kamp. Der er ingen tvivl om at det er en nydelig statistik, for en angriber som spiller for et bundhold i Premier League.

Læs også: Klopp vil hente spillere til Anfield for omkring 1,3 mia. kroner