Den spanske træner Luis Enrique rygtes endnu engang mod Premier League, hvor der skulle være to klubber i kamp om Enrique. Nu skriver Guillem Balague om hvad Enrique skulle kræve, for at skrive under med Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Den spanske træner Luis Enrique rygtes stadig, mod Premier League-storklubben Arsenal. Arsenal skal nemlig ud og sikre sig en ny træner, frem til den kommende sæson efter at Arsene Wenger aftræder rollen hos Arsenal, når sæsonen slutter.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

47-årige Enrique har også været sat i forbindelse med jobbet hos London-konkurrenten Chelsea. Da det ifølge de fleste eksperter og medier forventes, at Antonio Conte er en færdig mand hos Chelsea.

Franskmmanden Arsene Wenger stopper hos Arsenal, efter 22 år som træner i den engelske storklub. Den største bedrift som Wenger har gjort med Arsenal, forventes ifølge de fleste at være i 2003-2004 sæsonen, hvor Wenger og Arsenal-holdet gik igennem en sæson uden at tabe.

Den spanske fodboldekspert Guillem Balague er en af de store kanoner, hos mediet Sky Sports. Balague mener ikke at Luis Enrique passer perfekt til stillingen som Arsenal-træner. Da de formentlig gerne vil have en som er “mindre profileret”.

Fodboldeksperten fastslår samtidig at Luis Enrique formentlig kunne være en solid træner, for Arsenal. Da Enrique har vist klogskab og tekniske evner, som er ret stærke. Og det forventes også at Luis Enrique vil få nogle flere chancer, hvis han skriver under med Arsenal.

Er det et fair krav som Enrique stiller?

Dog fastslår Guillem Balague samtidig, at han mener at den økonomi som Arsenal kan give Enrique, vil blive en stor faktor. Da Luis Enrique skulle have nogle krav, til at han skal have et solidt transferbeløb, til at kunne gå ud og forstærke truppen.

Luis Enrique er dog ikke kun eftertragtet af Arsenal. Som tidligere nævnt så skulle Premier League-konkurrenten Chelsea, også have stor interesse i Enrique.

Læs også: Har Klopps højre hånd forladt Liverpool? Her er sandheden