Siden ankomsten til Old Trafford i 2018 har Alexis Sanchez ikke formået at vise de præstationer og den form, som i sin tid bragte ham netop til Manchester United. Nu udtaler en tidligere United-spiller, at den nuværende træner Ole Gunnar Solkjær ikke kan gøre mere for den chilenske landsholdsspiller. At han er fortabt.

Rio Ferdinand, der tidligere har trukket i United-trøjen som anfører, mener at den tidligere Arsenal-spiller Alexis Sanchez har forspildt sin chance hos The Red Devils. Han er klubbens højst betalte spiller, men lever ikke op til den titel. Ferdinand mener, at han ødelægger sin karriere hvis ikke han laver drastiske ændringer.


Rio Ferdinand siger

Sanchez har fyldt 30 år og bliver ikke yngre. Ferdinand siger:

“Ole Gunnar Solskjær er kommet til Manchester United og har fået nogen af spillerne til at arbejde hårdere og mere end de tidligere har gjort. Lindelöf er en anderledes spiller nu. Pogba har fået mere ansvar. Og spiller næsten som i gamle dage. Rashford har fået mere selvtillid og ligner en nyopblomsteret mand.”

“Men Sanchez, han har spillet bedre under den norske træner, men det er ikke prangende. Han skal gøre drastiske ændringer for at holde sin karriere på niveau, som vi tidligere har set ham spille på. Nu må vi se, men jeg synes han skal gøre noget anderledes.”