Guus Hiddink indrømmer at han ikke forstår Chelsea solgte Lukaku til Everton.

Den 22-årige angriber har været verdensklasse for Everton i denne sæson, 15 mål i Premier League indtil videre.

Romelu Lukaku blev solgt til Everton i 2014 efter 15 kampe for London klubben igennem tre sæsoner. Guus Hiddink  hortalte på et pressemøde hvor meget han ærger sig over Chelsea solgte Lukaku i 2014.

Guus Hiddink roser Lukaku på pressemøde:

“Lukaku har udviklet sig på egen hånd, specielt i løbet af det sidste år. Det er svært at komme med en bedømmelse på hvordan Lukaku spillede her i Chelsea, jeg ved ikke hvorfor han blev solgt men det var managerens valg”

Han er blevet en stærk spiller, og er blevet fast mand på det belgiske landshold, jeg er imponeret over hans udvikling. Når du som angriber kan lave så mange mål så ofte, er man bare klasse. Angribere bliver normalt frustreret efter nogle kampe uden at score, men Lukaku er så rolig og cool”.

Guus Hiddink havde dog intet med Lukaku-salget at gøre, Hiddink fortalte endda Chelsea staben, at Lukaku var en spiller man burde beholde.

Hiddink tilføjer:

“Det er selvfølgelig Chelsea ejeren og staben som bestemmer hvilke spillere man mener har potentiale. De valgte at sælge Lukaku, og det kunne være man skulle have ventet et år, men det kommer jo også an på hvilke bud der kommer på spilleren.